Spark AR Partner Network & Nect - Nect Blog

Spark AR Partner Network & Nect

Nect ailesi olarak, rutin sabah toplantımızı yaparken çok güzel bir haber aldık. Çok sevindik, çok mutlu olduk. Çünkü bu haber, ülkemiz için de bir ilk olma özelliğini taşıyordu. Daha fazla bekletmeden sizinle bu haberi paylaşalım.

Spark AR Network’ün Türkiye’deki ilk ve tek resmi ajans partneriyiz!

“Bir dakika bu ne demek?” dediğinizi duyar gibiyiz. O halde Spark AR Partner Network nedir, Nect için bir Spark AR Network partneri olmanın avantajları ve tabii ki iş birliğiyle harika işlere imza atacağımız marka ve ajanslar için avantajlarımız gibi konularla başlayalım.

  Spark AR Partner Network Nedir?

190 ülkede 400.000’den fazla içerik oluşturucuya ev sahipliği yapan Spark AR ekosistemi, Spark AR Studio ile bireysel içerik üreticilerinden ajanslara, ajanslardan in-house ekiplerle çalışan markalara kadar her ilgilisine, AR filtreleri oluşturma fırsatı sunan bir dünya.

Hızla büyüyen bu ekosistem, pazarın büyümesi ve markaların da artırılmış gerçeklik projeleri için beklentilerinin artmasıyla belli kriterleri karşılayan, seçkin içerik üreticisi ile bir iş birliğine gitti.
Bu iş birliğiyle partnerler teknik yeterlilik, yaratıcılık, deneyim derinliği gibi bir dizi kriter göz önünde bulundurularak belirlendi ve sona ulaşabilenler ile bir partner ağı yani Spark AR Partner Network hayata geçti.

Spark AR Partnerliğinin Avantajı Nedir?

Hem ajanslardan, hem de bireysel içerik oluşturucularından oluşan bu ağa katılmanın avantajları aslında tahmin edildiği üzere oldukça fazla. Gelin size bunu yalnızca 3 maddede anlatalım.

1) Tescil: Spark AR, Nect’i beğendi!

Nect olarak, projelerimizi özenle, yaratıcılık odağında ve yüksek teknik donanımla yapmamız biz ve iş ortaklarımızın bilgisi dahilindeydi. 

Ürettiğimiz içeriklerin, on binlerce içerik üreticisi ve ajans arasından seçilmesiyle elde ettiğimiz partner rolü, başarımızın ve yaratıcılığımızın bizzat Facebook’un bir parçası olan Spark AR tarafından tescillendiği anlamını taşıdı. 

2) Yepyeni iş birlikleri: Dünya bizimle tanışmaya hazır mı? 

Spark AR Partner Network’ün bir parçası olarak, Facebook’un bir parçası olan Spark AR ile stratejik ortaklık kurduk. Bu ortaklıkla beraber özellikle global ölçekte markalarla iş geliştirme fırsatı yakaladık. Bu fırsat bizim için yüksek teknik destek, müşterilerimiz için ise daha fazla ayrıcalık demek! 

3) Öncelikli erişim: AR’ın VIP dünyasına adım atıyoruz!

Ayrıca bu stratejik ortaklıkla,ürün geliştirme süreçlerine dahil olarak, Facebook’un ürün ekiplerine ve teknik destek kaynaklarına herkesten önce erişip   içerik ürettiğimiz markalar ve ajanslar için ileri seviye ileri seviye teknik alt yapı sağlarken, yeni Spark AR özelliklerini ve yeteneklerini herkesten önce test etme ve deneme hakkına sahip olduk.

Markalar İçin Nect ile Çalışmanın Avantajı

Kurulduğumuz günden beri, teknolojiden beslenerek değer yaratmayı amaçladık. Bu bağlamda çalıştığımız markalarla onlarca proje ürettik. Artık Spark AR Partner Network’ün bir parçası olarak, her şeyin başına “daha” kelimesini ekleyeceğiz. Şimdi Nect, daha ileri seviye teknoloji, daha kapsamlı teknik altyapı, daha fazla deneyim sunma imkanı ve en önemlisi çok daha mutlu markalara sahip olacak.

Spark AR Partner Network’ün ajans olarak tek Türk içerik üreticisi olmanın heyecanını sizinle tekrar paylaşırken, yeni projeler için gün geçtikçe her zamankinden daha fazla heyecanlı olduğumuzu duyurmaktan mutluluk duyduğumuzu söylemek isteriz.

Yeni brief’leriniz için tanışmak isterseniz ise hemen iletişime geçmeye hazırız!