Bizden Haberler: Spark AR Network’ün Türkiye’deki İlk ve Tek Resmi Ajans Partneriyiz! - Nect Blog

Bizden Haberler: Spark AR Network’ün Türkiye’deki İlk ve Tek Resmi Ajans Partneriyiz!

Spark AR Network’ün Türkiye’deki ilk ve tek resmi ajans partneri Nect ile tanışın! Spark AR Partner Network’e dair bilgiler, partnerliğin bizim ve markalarımız için avantajları ve daha fazlası Nect Blog’da.

Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi ile Sıfır Temaslı Alışveriş

Artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde misafirler, dijital ekranda diledikleri markanın ürününü temassız bir şekilde yüzlerinde görecek ve birebir deneyimleyebilecek.

2020’nin Yükselen 10 Teknolojisi Belli Oldu

Dünya Ekonomik Forumu ve Scientific American dergisi tarafından yayımlanan “The Top 10 Emerging Technologies of 2020 (2020’nin Yükselen 10 Teknolojisi)” raporuna göre, artan sağlık ve küresel ısınma endişelerinin ardından bu yıl en çok çevre ve sağlık alanındaki teknolojik gelişmeler ön plana çıktı.

Bu Elbise Giyen Kişinin Beynini Okuyor; Ona Göre Şekil Alıyor!

Bu elbise, beyin dalgalarınıza göre hareket ederek ışık veriyor. Sakin hissediyorsanız elbiseden yavaş, rahatlatıcı bir mor yayılıyor. Eğer stresliyseniz ışıklar yanıp sönüyor ve gelecekçi frak benzeri giysiden çıkan küçük animatronik kanatlar çılgınca sallanıyor.

Çok Beğendik: Wallet  

Banka hesaplarını, kredi kartlarını, faturaları ve yatırımları bir araya getiren uygulama, gelir gider durumunuzu dengelemekte yardımcı olmakta.